Napadnuta supruga voditelja Šarenca: Slavna košarkašica zadobila teške telesne povrede

Incident u saobraćaju se dogodio u Bulevaru Milutina Milankovića na Novom Beogradu

03.11.2022. 10:29
  • Podeli:
Anđelija Arbutina Šarenac-1667467655737.webp Foto: Printscreen Youtube/RTS

U sredu 2.11. oko 20 časova u Bulevaru Milutina Milankovića na Novom Beogradu, došlo je do konflikta u saobraćaju između vozača, N. J. (46), koji je upravljao vozilom "volvo" i Anđelije Arbutine Šarenac (55), koja je upravljala vozilom "ford".

N. J. je nakon verbalnog sukoba namerno svojim vozilom udario njeno vozilo, a zatim izašao iz vozila i udario Anđeliju Arbutinu, inače suprugu sportskog novinara i voditelja javnog servisa Slobodana Šarenca, koja je bila sa maloletnim detetom, nezvanično se saznaje, prenosi Telegraf.

Kako se saznaje, nakon svađe joj je polomio zglob na ruci, te ona ima tešku telesnu povredu.

Policija je u međuvremenu privela N. J, i protiv njega je podneta krivična prijava.

Istragu vodi Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Anđelija Arbutina Šarenac je inače bivša proslavljena reprezentativka Jugoslavije u košarci.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()