Nastavak suđenja Belivukovoj grupi: Optuženi Miljković ispituje Lalića

Optuženi Marko Miljković danas po podne nastavio je da ispituje okrivljenog-saradnika Srđana Lalića.

21.12.2022. 15:30
  • Podeli:
specijalni sud_Belivuk_Tanjug-1666008614158.webp Foto: MILOS MILIVOJEVIC/TANJUG

Pripadnici organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića dovedeni su danas po podne u Specijalni sud u Beogradu, gde će im biti nastavljeno suđenje za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmicu i silovanje.

Pripadnici grupe su dovedeni iz pritvora Okružnog zatvora, u dva navrata, u koloni od dve marice i šest automobila policije.  

Optuženi Marko Miljković danas po podne nastavio je da ispituje okrivljenog-saradnika Srđana Lalića.

Lalić je odgovarajući na Miljkovićeva pitanja o ubistvu “Joke”, rekao da ima saznanja da su ga ubili čekićem i da mu je vrat bio slomljen, što je, kako je kazao, zaključio zajedno sa Miljkovićem, ali je rekao da ne zna ko ga je ubio.

Miljković je Lalića pitao i ko su trojica muškaraca koji su Joku sačekali i ubili u Barseloni, na šta je on odgovorio da ne zna, ali da je zajedno sa Miljkovićem gledao slike ubijenog.

Dalje je Miljković ispitivao Lalića o Iliji Kovačeviću i Draganu Mitroviću. 

Nakon Lalića očekuju se izlaganja i okrivljenih-saradnika Bojana Hrvatina i Nikole Spasojevića.

Okrivljeni-saradnici su pristali da za kazne zatvora od 14, 15 i 18 godina svedoče o zločinima koje je grupa počinila. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()