Navijač FK Rad pred sudom zbog napada na policiju na utakmici sa FK Zemunom

Pesnicom policajcu razbio nos

11.03.2024. 11:46
  • Podeli:
policija mup republike srbije-64fb6e97808f5.webp Foto: MUP Republike Srbije

Više javno tužilaštvo u Beogradu je 7. decembra 2023. godine podnelo optužni predlog protiv Dragana Supurovića i Borislava Đikića zbog napada na policijske službenike koji su obezbeđivali utakmicu na stadionu FK Zemun, tokom utakmice izmedju FK Zemun i FK Rad 11. novembra prošle godine.

Suđenje pred Višim sudom u Beogradu im je u toku, a sledeće je zakazano za 19. april.

Supurović, koji slovi za jednog od vođa navijača Rada, i Đikić se terete da su tokom utakmice preskočili zaštitnu ogradu dela tribine na kojoj su se nalazili navijači Rada i sišli na teren gde su se nalazili policijski službenici, pa je Supurović jednog policajca pesnicom udario u predelu nosa i zadao mu laku telesnu povredu, dok je Đikić šutnuo u potkolenicu drugog policajaca, a trećeg pokušao da udari rukom, nakon čega su uhapšeni.

Obojici se na teret stavlja krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()