Nema povređenih u požaru u mlekari: Dačić otkrio detalje požara u Kragujevcu

Požar je stavljen pod kontrolu, a vatrogasci-spasioci su i dalje na licu mesta, gde će ostati dok požar u potpunosti ne bude ugašen.

25.10.2024. 16:20
  • Podeli:
požar kragujevac vatrogasci-671ba7741f139.webp Foto: MUP

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je danas u 12.39 časova dobijena dojava da je u Ulici Zore Jovanović u naselju Vinogradi u Kragujevcu došlo do požara u proizvodnoj hali mlekare "Kuč kompani" i da je požar lokalizovan u 14.00 sati.

Požar je stavljen pod kontrolu, a vatrogasci-spasioci su i dalje na licu mesta, gde će ostati dok požar u potpunosti ne bude ugašen, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Dolaskom vatrogasaca-spasilaca na lice mesta u 12.49 časova, ustanovljeno je da gori hala površine hiljadu kvadratnih metara, navodi se u saopštenju.

"U požaru, prema dosadašnjim informacijama, nema povređenih i nastradalih lica", izjavio je Dačić i dodao da je u gašenju požara trenutno angažovano 30 vatrogasaca-spasilaca sa 13 vozila, kao i pripadnik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kragujevac sa jednim vozilom, dve cisterne JKP "Šumadija" sa četiri radnika, dve cisterne JKP "Vodovod i kanalizacija" sa četiri radnika i radnici "Elektrošumadije", izjavio je Dačić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()