Nesreća kod Leskovca: Vozač đački autobus zabio u stub, pola sela ostalo bez struje

Vozač je, u trenutku kada je došlo do udesa, vozio autobus kako bi ga parkirao i bio je sam u vozilu.

19.11.2023. 21:30
  • Podeli:
Tan2023-10-2221331564_3 srpska policija mup policija svetlo rotacija vladimir šporčić-6536ce84eb91e.webp Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

Autobus prevoznika "Jugotrans" danas oko 16.30 sati sleteo je sa puta na izlazu iz sela Kutleš, odnosno, između Donjeg Brijanja i Brestovca, udario u banderu, polomivši je i znatno oštetivši vozilo.

Iz Policijske uprave Leskovac kažu da se u vozilu nalazio samo vozač, o čijem zdravstvenom stanju nema informacija, a prema nezvaničnim saznanjima, on udario je u banderu pored puta i time meštane ostavio bez struje, te je na mesto nezgode došla i služba Elektrodistribucije.

Suzana Ćirić, meštanka i majka dece koja ovim prevoznikom idu u školu, vidno zabrinuta ispričala je novinarima Jugmedie prizor koji je zatekla ubrzo nakon što se autobus prevrnuo.

"Pokidao je banderu, mogao je ljudima u kuću da uđe"

"Put je prav, pokidao je banderu, mogao je ljudima u kuću da uđe. Ja sam se frapirala i šokirala. Moja deca putuju tim autobusom u školu. Apsolutno me ne interesuje ni šta je ni kako, odmah su mi i moja i druga dece pala na pamet. Šta da je sneg ili poledica", rekla je zabrinuta prolaznica za Jugmediu.

Među očevicima postoje razne verzije naglog skretanja autobusa sa puta, ali zvaničnih podataka još uvek nema, kao što je za sada nepoznato i da li je vozač povređen.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()