Devojka primoravana na prostituciju: Uhapšene dve žene zbog trgovine ljudima

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati

24.10.2024. 16:58
  • Podeli:
uhapšena žena, hapšenje - profimedia-65859d4ac9da3.webp Foto: Profimedia

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, SBPOK, Odeljenja za suzbijanje trgovine ljudima i krijumčarenja ljudi, uhapsili su dve osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo trgovina ljudima.

Uhapšene B. P. (1994) i M. O. (1999) iz Beograda se sumnjiče da su od 2023. do januara 2024. godine poznajući teške prilike oštećene (20), najpre je vrbovale, a zatim predavale drugima radi eksploatacije u vidu prostitucije, sve radi sticanja protivpravne imovinske koristi za sebe.

Pretresom osumnjičenih pronađeno je i oduzeto nekoliko telefona i sim kartica, saopštio je MUP.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i one će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedene u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()