Nikoline komšije i prijatelji skrhani bolom: Otac ubijenog policajca bio sam kad je čuo za smrt sina

Nikolina majka Ljiljana je pre dva dana otišla u Švajcarsku kod Nikoline sestre Katarine po unuče

18.07.2024. 14:26
  • Podeli:
nikola krsmanović foto fb-6698f6c29e666.webp Foto: Facebook/Nikola Krsmanovic

Policajac Nikola Krsmanović (34) ubijen je noćas kada je na njega, dok je bio na dužnosti, pucala osoba za kojom policija i dalje traga, a na licu mesta pronađen je pasoš na ime Artan Hajrizi (33). Ova tragična vest zaprepastila je sve meštane u naselju Draginac, a za ubijenog policajca svi imaju samo reči hvale.

"Bio je divan, odličan đak u školi, bavio se sportom, fudbalom i karateom, ma sve najbolje. Bio je uvek nekako skroman, spreman da pomogne, ponašao se kao jedan uzoran mladić", rekao je za Kurir prijatelj porodice Krsmanović i dodao:

"Nikola je sinoć otišao na posao najnormalnije, niko nije mogao da pretpostavi da će ga ovako nešto snaći, a njegov otac je jutros saznao šta se dogodilo. Njegov otac Milenko bio je sam kad je saznao za smrt sina, a kuća im je puna sada iz najgoreg mogućeg razloga".

Prema pisanju beogradskog medija, Nikolina majka Ljiljana je pre dva dana otišla u Švajcarsku kod Nikoline sestre Katarine po unuče, a sada će se obe brzo vratiti.

Domar iz osnovne škole koju je Nikola pohađao rekao je da je žal za Nikolom velika.

"Za 30 godina koliko radim, bolje dete u ovu školu nije išlo, nije mu bilo ravnog", rekao je on.

Noćas je, da podsetimo, tokom rutinske kontrole taksi vozila od strane pripadnika granične policije u Loznici, došlo do krvavog obračuna, u kome je iz vatrenog oružja na pripadnike policije ispaljeno nekoliko hitaca.

U ovom obračunu Nikola Krsmanović je ubijen, dok je njegov kolega Vjekoslav Ilić ranjen i on je sada u stabilnom stanju.

Inače, iako je na licu mesta pronađen pasoš već pomenutog Artana Hajrizija, isplivale su informacije po kojima bi počinilac zločina mogao da bude njegov brat, Faton Hajrizi. Štaviše, i sam Artan je dao intervju uživo, u kojem je objasnio da on radi u Nemačkoj, a da je Faton ranije došao kod njega i ukrao mu dokumenta, što je nešto ranije rekao i njihov otac, Mustafa Hajrizi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()