Novi detalji nesreće kod Valjeva: Uhapšen vozač kombija, tri osobe životno ugrožene

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Valjeva je jedna osoba izgubila život

16.10.2022. 13:11
  • Podeli:
valjevo nesreća instagram 192rs-1665918612924.webp Foto: Instagram@192_rs

Jedna osoba je poginula, u selu Stubo, kod brane Rovni, nedaleko do Valjeva kada se jutros u 9.52 sati prevrnuo kombi sa putnicima iz Osečine i sleteo u provaliju, rečeno je u MUP-u.

Kako je javila Nova S, vozač je prieden.

U autobusu su mahom bili penzioneri iz Osečine, a 16 osoba je teško povređeno.

U mini busu valjevskog "Alko tursa" bilo je ukupno 17 putnika, od koji je jedan izgubio život.

Penzioneri su bili u obilasku valjevskih manastira, do nesreće je došlo pri povratku iz manastira Pustinja, a pre odlaska u manastir Lelić.

Kombi se otisnuo niz padinu u neposrednoj blizini hidroakumulacije "Stubo - Rovni", kod Valjeva.

Do nezgode je došlo nakon što je vozač mini busa iz nepoznatih razloga napustio vozilo, koje se zatim otisnulo u rikverc sletevši niz padinu dugu oko 50 metara, prevrnuvši se pri tom.

Prema nezvaničnim saznanjima, ručna kočnica na mini busu je bila povučena, a istraga će utvrditi razloge nesreće.

Brzom intervencijom policije, službe Hitne pomoći i vatrogasaca povređeni su evakuisani i prebačeni u Opštu bolnicu Valjevo.

Prema prvim saznanjima povređeni su u stabilnom stanju, mada su zadobili povrede kao što su prelomi, distorzije, nagnječenja i rasekotine.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()