Novi detalji o nestanku Ane Knežević: Muž uhapšen na aerodromu u Majamiju, delili imovinu od 15 miliona dolara

Ana Knežević, udata za Srbina Davida, nestala je u Španiji u februaru ove godine

07.05.2024. 19:24
  • Podeli:
ana knežević AP PhotoManu Fernandez via Tanjug-65dddd457d91e.webp Foto: AP PhotoManu Fernandez via Tanjug

Bivši suprug Ane Marije Knežević (40), David, uhapšen je u nedelju na međunarodnom aerodromu u Majamiju zbog sumnje da je umešan u njen nestanak. Policija je došla do određenih dokaza koji ukazuju na to da je Knežević dan nakon nestanka Ane bio u Španiji, ali i do određenih poruka koji ukazuju na to da je povezan sa njenim nestankom. Ana i David, inače srpski državljanin, razveli su se još prošle godine, a ono oko čega su se sporili jeste imovina koji su posedovali a koja se procenjuje na 15 miliona dolara.

Ana Henao Knežević, Kolumbijka koja je do kraja prošle godine živela i radila u Sjedinjenim Američkim Državama, nakon što se preselila u Španiju, gde je želela da se skloni nakon burnog razvoda od Srbina Davida Kneževića, nestala je u februaru ove godine.

Od Ane nema ni traga ni glasa, a sada su se pojavile nove informacije koje ukazuju na to da je njen suprug David povezan sa njenim nestankom. Kako je saopšteno, postoje dokazi koji ukazuju na to da je Knežević dan uoči nestanka Ane napustio Španiju. Takođe, od prijateljice iz Kolumbije je tražio da mu na savršenom španskom prevede određe poruke, a upravo tako su glasile poruke koje je Ana uoči nestanka poslala prijatelji. Interesantno je da one nisu bile savršeno napisane, a upravo to je bilo čudno Aninoj prijateljici.

Do hapšenja Srbina je došlo nakon što je policija u zgradi u kojoj je nestala Ana u Madridu, uspela da utvrdi ko je proizvođač crnog spreja koji je poprskan po sigurnosnoj kameri u danu njenog nestanka. Pronašli su i prodavnicu u kojoj je kupljen, a prodavac im je ispričao da osoba koja je kupila boju likom podseća na Davida Kneževića.

Ana Knežević je rodom sa Floride, a srpska javnost zapazila ju je jer je njenom nestanku prethodio razvod, koji je po oceni njenih prijatelja bio poprilično buran. Ana je zbog toga nakon rastave odlučila da otputuje u Madrid i da tamo provede izvesno vreme, kako bi se odmorila od svega i promenila okolinu.

Imovina procenjena na više od 15 miliona dolara

Anina porodica je od samog početka ukazivala na to da je Srbin sumnjiv, te da je odbio da im pomogne u potrazi za nestalom ženom. Često su navodili i to da su se njih dvoje sporili nakon razvoda oko imovine. Mediji su navodili da je imovina vredna oko 15 miliona dolara.

Kako je naš portal pisao, nedavno je Anin brat Huan Felipe Hena zatražio od američkog suda da deo imovine njegove sestra pripadne njemu. On je zatražio da upravlja njenim delom imovine kada je reč o braku sa Srbinom i sporu koji vode.

Kako su strani mediji izveštavali, reč je i o udelu u dve kompanije, za nekretnine i tehnološku, koje je posedovala sa svojim suprugom Davidom.

Par je do razvoda živeo u kuću u Majamiju čija je vrednost procenjena na 910.000 dolara, a navodno poseduju ukupno četiri kuće na Floridi – tri na Davidovo i jednu na Anino ime.

Nije hteo da se uključi u potragu

Sana Remo, Anina prijateljica koja je prijavila nestanak, izjavila je u više navrata za medije da je Srbin odbio da joj pomogne u potrazi, te da uopšte nije hteo da se uključi.

„Predložila sam mu da se nađe sa mnom u Madridu da pomogne u potrazi za Anom. Ali nije došao u Madrid, ja sam ponovo stupila u kontakt sa njim tog petka gde mi je rekao da je otišao u Srbiju“, rekla je ona.

Podsetimo, Ana Knežević još uvek nije pronađena. U potragu za njom se uključio i američki FBI, a od nje već mesecima nema ni traga ni glasa, prenosi Nova.rs.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()