Novi incident sa vazdušnom puškom u Beogradu: Na Kalemegdanu ranjena devojčica (16)

Devojčica je prevezena u UDK Tiršova gde čeka operaciju s obzirom da je zadobila prostrelnu ulaznu ranu.

29.05.2024. 14:02
  • Podeli:
hitna shutterstock-6644b6586230a.webp Foto: Shutterstock

Šesnaestogodišnja devojčica zadobila je jutros kod Kalemegdana povrede butine iz vazdušne puške, saznaje Tanjug.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog policiji da utvrdi odakle je za sada NN osoba pucala i ranila devojčicu u butinu kod Kalemegdana, potvrđeno u tom tuzilastvu za Tanjug. 

Takođe, dat je nalog da se što pre pronađe pucač.

Devojčica je prevezena u UDK Tiršova gde čeka operaciju s obzirom da je zadobila prostrelnu ulaznu ranu. 

Nakon što zrno metka bude izvađeno biće izuzeto radi potreba daljih veštačenja, saopštilo je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu. 

Takođe, naloženo je izuzimanja kamera video nadzora, utvrđivanje identiteta eventualnih svedoka i preduzimanje svih drugih potrebnih radnji.

Policija radi na utvrđivanju svih okolnosti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()