Novi sukob migranata u Subotici, sinoć odjekivale eksplozije i čula se pucnjava

Stanovnici su na društvenim mrežama pisali da su specijalne jedinice policije odmah stigle na lice mest

12.08.2023. 14:27
  • Podeli:
Policija_Žandarmerija_akciji_ilegalni migranti_Horgoš_Srpski Krstur_Foto Tanjug MUP Srbije-63befb38dc3e9.webp Foto: Tanjug / MUP Srbije

Dve jake eksplozije, nakon toga i pucnjava, začule su se sinoć u Hajdukovu kod Subotice.

RTV Pannon prenosi navode lokalnog stanovništva da su dve eksplozivne naprave, verovatno ručne bombe, eksplodirale ispred jedne od porodičnih kuća, piše 021.rs.

Zasad nije poznato da li ima povređenih.

Stanovnici su na društvenim mrežama pisali da su specijalne jedinice policije odmah stigle na lice mesta i pronašle treću, neeksplodiranu eksplozivnu napravu, prenosi Subotica.com.

Prema rečima ljudi koji žive u blizini, od siline detonacije čak su se tresli prozori u unutrašnjosti Hajdukova.

Eksplozija se čula i na Paliću, što je odmah komentarisano na različitim društvenim mrežama. Prve informacije o eksplozijama počele su se da se pojavljivuju oko 21:30h.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()