Novica Antić pušten da se brani sa slobode

Sumnjiči se za krivično delo pronevera

29.02.2024. 15:15
  • Podeli:
novica antic ata-65dd9c40a951c.webp Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Viši sud u Novom Sadu odbio je predlog Višeg javnog tužilaštva u tom gradu za određivanje pritvora predsedniku Vojnog sindikata Novici Antiću osumnjičenom za proneveru, saznaje Tanjug. 

Nakon saslušanja Antića tužilaštvo je predložilo sudu da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, što je sudija za prethodni postupak odbio, pa je Antić pušten da se brani sa slobode.

Na ovu odluku, tužilaštvo može da uloži žalbu krivičnom vapretresnom veću. 

Antićev advokat Siniša Lunić ranije je za Tanjug rekao da se Antić sumnjiči za krivično delo pronevera. 

Beogradski mediji navode da su sa Antićem uhapšena još dva njegova saradnika.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()