Oblak dima nad Surčinom: Vatrogasci već 14 sati gase požar u magacinu sa kineskom robom

Na snimcima se vide i policijska vozila na ulici, koje je blokirana za saobraćaj

30.01.2024. 14:00
  • Podeli:
vatrogasci (2)-64327cb24045c.webp Foto: Pixabay

Požar u Surčinu koji je izbio kasno sinoć u magacinu sa kineskom robom, još nije ugašen. Vatrogasci su i dalje na terenu, a tokom pre podneva obrušilo se deo zgrade i krova. Dim i dalje kulja na sve strane.

Požar je izbio sinoć u 23.43 časova u magacinu u Ulici Josifa Pančića 10.

Dolaskom na lice mesta ustanovljeno je da gori magacin površine oko 200 metara kvadratnih. Sinoć su intervenisala 32 vatrogasca-spasioca sa 10 vozila. U Hitnoj pomoći Tanjugu je tada rečeno da u ovom požaru nije bilo povređenih.

Prema trenutnim objavama na društvenim mrežama, sada je na terenu 15 vatrogasaca. Na snimcima se vide i nekoliko policijskih vozila na ulici, koje je blokirana za saobraćaj.

Gašenje je i dalje u toku i vidi se i dalje kako kulja dim.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()