Obrt u slučaju dečaka iz Kragujevca: Dečak popio lekove za smirenje od babe i dede?

Dečak je smešten na kragujevačku Kliniku za pedijatriju i u stabilnom je stanju.

08.09.2023. 16:53
  • Podeli:
bolnica pacijent pixabay-64fb354a8c44b.webp Foto: Pixabay

Desetogodišnji dečak iz Kragujevca kojem je pozlilo dok se vraćao iz škole najverovatnije je uzeo babine i dedine lekove za smirenje a prethodno je koristio sirup protiv temperature, saznaje danas Tanjug.

Direktor škole koju dečak pohađa Nenad Milovanović za Tanjug je ranije negirao navode pojedinih medija da je neko dao detetu u školi  nedozvoljene supstance. 

Kako saznajemo, netačni su navodi da je dečak u četvrtak u školi uzeo bombonu, koja je, kako su pisali pojedini mediji, u sebi sadržala opijate. 

Dečak je ispričao da je u kući babe i dede popio lek, dok je prethodno koristio sirup za temperaturu jer je bolestan. 

Toksikološki nalaz se još čeka, dok je policija preuzela pojačane mere kontrole u neposrednoj zoni škole koju dečak pohađa.

Dečak je smešten na kragujevačku Kliniku za pedijatriju i u stabilnom je stanju.

Podsetimo, 10-godišnji dečak iz Kragujevca onesvestio se na putu do škole, a mediji su preneli da je dobio bombonu sa opijatima od starijih mladića. Ispostavilo se da je to netačna informacija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()