Ocu jednog od osumnjičenih za ubistvo Danke (2) određen pritvor

Otac D.D. se u tužilaštvu branio ćutanjem

07.04.2024. 17:27
  • Podeli:
policija danka bor rade prelić tanjug-6610e701808bd.webp Foto: Rade Prelić Tanjug

Ocu D.D. osumnjičenom za ubistvo male Danke Ilić, određen je pritvor do 30 dana.

Podsetimo, R.D. otac D.D. se branio se ćutanjem u tužilaštvu.

Prema saznanjima R.D. je, po savetu advokata, odlučio da ne odgovara na pitanja tužioca, što po zakonu ima pravo.

D.D. (40) iz Bora kome je u subotu određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao bratu osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nakon izvršenog krivičnog dela, preminuo je noćas u Policijskoj upravi u Boru.

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić  S.J. i D.D. saslušani su u petak u tužilaštvu, a tom pirilikom jedan od osumnjičenih je priznao zločin, dok se drugi branio ćutanjem.

"Osumnjičena lica su saslušana u tužilaštvu, kojom prilikom je D.D. u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela, dok se J.S. branio ćutanjem", navodi se iz Tužilaštva.

Na predlog tužilaštva, sudija za prethodno postupak Višeg suda u Zaječaru osumnjičenima je odredio pritvor u trajanju do 30 dana, prenosi Informer.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()