Određen datum novog saslušanja osumnjičenog za ubistvo male Danke

Dejan D. i Srđan J. se nalaze u pritvoru dok je Radoslav D., otac osumnjičenog Dejana D. nedavno pušten da se brani sa slobode.

09.07.2024. 12:30
  • Podeli:
bor selo zlot danka ilić d.d M.M.ATAImages-6617c0292ab0c.webp Foto: M.M./ATAImages

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru za četvrtak je zakazano saslušanje Dejana D., jednog od osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić.

Saslušanje je Dejan D. nedavno tražio preko svog advokata, a zakazano je za 11. jul u 10 časova, potvrđeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Dejan D. je u tužilaštvu nakon hapšenja priznao da su on i Srđan J. devojčicu udarili kolima, stavili je u automobil i telo bacili na deponiju.

Drugi osumnjičeni za ovaj zločin Srđan J. je, sa druge strane, negirao te navode nedavno u tužilaštvu, dok se nakon hapšenja branio ćutanjem.

Pored Dejana D. i Srđana J., u ovom slučaju je osumnjičen i otac Dejana D. zbog sumnje da pomogao svom sinu da premesti telo devojčice.

Dejan D. i Srđan J. se nalaze u pritvoru, dok je Radoslav D., otac osumnjičenog Dejana D. nedavno pušten da se brani sa slobode.

Rođeni brat Dejana D., Dalibor Dragojević je preminuo 7. aprila u prostorijama Policijske uprave u Boru tokom zadržavanja.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana J. i Dejana D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Telo devojčice još uvek nije pronađeno.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()