Određen pritvor uhapšenom zbog ubistva u Beloj Crkvi: Ubio supruga svoje bivše žene, pa njoj pretio

Do ubistva je došlo 8. avgusta oko 19 sati

13.08.2024. 13:46
  • Podeli:
pritvor hapšenje policija mup rs-6409913e9ae63.webp Foto: MUP RS

Više javno tužilaštvo u Pančevu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv Gorana S. (61) koji je osumnjičen da je izvršio krivična dela ubistvo i ugrožavanje sigurnosti.

Njemu se na teret stavlja da je 8. avgusta oko 19 sati u selu Vračev Gaj kod Bele Crkve ubio Bobana P. (61) i ugrozio sigurnost žene V. V. pretnjom da će napasti na njen život.

Nakon saslušanja osumnjičenog u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, Viši sud u Pančevu je po predlogu tužilaštva odredio pritvor protiv osumnjičenog u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo odnosno učiniti krivično delo kojim preti.

Podsetimo, Goran je ušao u sukob sa bivšom suprugom i njenim sadašnjim partnerom i tada je Bobana P. pesnicom udario u glavu, a on je pao i udario glavom u beton, nakon čega je preminuo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()