Oglasilo se Ministarstvo pravde zbog ubijenog policajca u Loznici: Svi će biti sankcionisani

Vjekoslavu Iliću, pripadniku MUP Srbije ranjenom u ovom napadu, iz Ministarstva žele uspešan i brz oporavak.

20.07.2024. 11:05
  • Podeli:
nikola krsmanovic facebook-66990cea764e9.webp Foto: Facebook/Nikola Krsmanovic

Svi uključeni u bezumni teroristički akt Fatona Hajrizija koji je ubio policajca Nikolu Krsmanovića biće izvedeni pred lice pravde i najstrože sankcionisani, saopštilo je danas Ministarstvo pravde. 

Ministarstvo pozdravlja uspešno okončanu potragu za učiniocem terorističkog napada Fatonom Hajrizijem, čestitajući svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i bezbednosnih službi na iskazanom profesionalizmu i posvećenosti zaštiti bezbednosti Srbije i njenih građana, saopšteno je iz Ministarstva.

"Izražavajući uverenje da će svi uključeni u ovaj bezumni teroristički akt biti izvedeni pred lice pravde i najstrože sankcionisani,koristi priliku da izrazi najiskrenije saučešće porodici pripadnika MUP Srbije Nikole Krsmanovića koji je položio život obavljajući svoju dužnost", navodi se u saopštenju.  

Takođe, Vjekoslavu Iliću, pripadniku MUP Srbije ranjenom u ovom napadu, iz Ministarstva žele uspešan i brz oporavak. 

Istovremeno Ministarstvo pravde najoštrije osuđuje svaki teroristički akt, ma gde bio izvršen i ma ko bio njegov učinilac.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()