Oglasilo se tužilaštvo posle teške nesreće kod Bujanovca: Troje stradalo, osumnjičeni vozio 14 migranata

Osumnjičeni je u pritvoru do 48 sati

20.02.2024. 09:28
  • Podeli:
policija srbija mup rs (2)-64fb6fc2051ec.webp Foto: MUP R Srbije

U nesreći kod Bujanovca u teškoj nesreći stradale su tri osobe, a više povređenih.

"Dana 19.2.2024 godine, na državnom putu Preševo-Bujanovac, kod sela Aliđerce, opština Preševo došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su 3 lica smrtno stradala, a 12 je povređeno, među kojima je i vozač. Povređenima je ukazana lekarska pomoć u određenim zdravstvenim ustanovama. Do nesreće je došlo kada je osumnjičeni R.R (43) iz sela Crnotince u nameri pribavljanja koristi neovlašćeno obavljao tranzit 14 ilegalnih migranata iz Afričko-azijskih zemalja i usled neprilagođene brzine sleteo je sa puta, vozilo se prevrnulo, kada je došlo do smrti i povređivanja lica. Uviđaj je obavio dežurni javni tužioc Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, Odeljenja u Bujanovcu", stoji u sapštenju tužilaštva.

Prema osumnjičenom je naloženo zadržavanje do 48 sati i isti će biti priveden dežurnom javnom tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Vranju zbog krivičnih dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nedozvoljeni prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi (krivično delo iz nadležnosti Višeg javnog tužilaštva).

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()