Oglasio se upravnik UCKC Vojvodina: Poznato stanje 16 pacijenata dovezenih u Novi Sad posle nesreće

Saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 7.30 časova kod skretanja za Maradik

02.10.2024. 13:32
  • Podeli:
prof dr Dragan Nikolić, univerzitetski klinički centar vojvodine, UKCV - 2 okt 2024 - foto Tanjug Tanjug video-66fd2efb2f2ce.webp Foto: Tanjug/Tanjug video

Upravnik Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine prof. dr Dragan Nikolić rekao je danas da je u tu instituciju primljeno 16 pacijenata posle saobraćajne nesreće na putu Novi Sad-Inđija, ali da su svi stabilnog opšteg stanja.

"Od 16 pacijenata koje smo hospitalizovali u Kliničkom centru Vojvodine, za sve možemo da kažemo da su stabilnog opšteg stanja. Dva pacijenta imaju teže telesne povrede, jedan je primljen kod nas na poluintezivu hirurgije, a još jedan je upućen na Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici", rekao je Nikolić.

On je dodao i da su ostali pacijenti nakon dijagnostike pušteni na kućno lečenje.

Saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 7.30 časova na putu Novi Sad-Inđija, kod skretanja za Maradik, a učestvovali su autobus i putničko vozilo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()