Otkriven motiv ubistva Ane Volš? Tri ključne stvari Brajanu ne idu u korist

Njegovo sledeće pojavljivanje pred sudom zakazano je za 23. avgust

28.04.2023. 11:48
  • Podeli:
Brajan Volš Tanjug Ap Greg Derr-644b93dcae1d9.webp Foto: Tanjug/Ap/Greg Derr

Brajan Volš je sumnjao da njegova supruga Ana Volš ima aferu, a njegova majka angažovala je privatnog istražitelja da prati Anu danima pre nego što je ju je on navodno ubio i raskomadao njeno telo, rekli su tužioci u četvrtak. Kao još jedan od mogućih motiva za njeno ubistvo spomenuli su i finansije.

Volš (48) je optužen pred Vrhovnim sudom u Norfolku pod optužbom za ubistvo prvog stepena, dovođenje policije u zabludu i nepropisno prenošenje ljudskog tela. On se izjasnio da nije kriv, odmahivao je glavom dok su optužbe čitane naglas, i naloženo mu je zadržavanje bez kaucije.

Na Instagram nalogu Ane Volš, praznične božićne fotografije i sentimentalne objave o njenoj porodici daju ružičastu sliku, odnosno odaju utisak porodične idile, koja izgleda nije vladala u domu Volšovih.

Međutim, iza kulisa, dani koji su prethodili Aninom nestanku bili su puni previranja, rekao je pomoćnik okružnog tužioca u Norfolku Greg Konor.

Optužbe o prevari i neverstvu kovitlale su se oko Brajana Volša, koji se izjasnio krivim za prodaju dve lažne slike Endija Vorhola 2016. i čekao je kaznu. Takođe je bio usred pravnog spora oko testamenta svog pokojnog oca.

Ana je 28. decembra navodno rekla prijatelju da veruje da će Brajanovi pravni problemi dovesti do njegovog kolapsa i da je spremna da ga ostavi i odvede njihovu decu u Vašington, gde je radila za firmu za nekretnine Tišman Spajer.

Brajan je, u međuvremenu, verovao da ga žena vara i često je posećivao Instagram stranicu jednog njenog prijatelja, rekao je Konor. Navodno je rekao svojoj majci da angažuje privatnog detektiva da prati Anu i na Guglu pretraživao "koja je najbolja država za razvod od muškarca".

Volšova advokatica Trejsi Majner rekla je da je Brajanova majka na svoju inicijativu angažovala detektiva i da je Brajan mislio da to nije neophodno.

Foto: Instagram/Printscreen/anawalshe

"Brajan Volš nije imao pojma da njegova žena ima aferu dok to nije čuo u slučaju", rekla je ona.

Konor je takođe pružio i potencijalni finansijski motiv, napominjući da je Ana Volš imala ukupno 2,7 miliona dolara u polisama životnog osiguranja - a Brajan Volš je bio jedini korisnik.

Majner je uzvratila da njenom klijentu nije potreban novac, navodeći njegovu bogatu majku.

Ana Volš je poslednji put viđena živa u Novogodišnjoj noći, nakon što im se prijatelj pridružio na večeri u njihovom domu u Kohasetu.

Otada je prošlo četiri meseca, a Anino telo nije pronađeno, dok tužioci navode niz dokaza koji pokazuju da ju je Brajan ubio, raskomadao njeno telo i onda ga se rešio.

Volšu je odbijena kaucija, a sledeće pojavljivanje na sudu zakazano je za 23. avgust.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()