Otkriven uzrok stravičnog požara u Kanjiži: Dvoje ljudi izgubilo život

Tačan uzrok nesreće biće utvrđen istragom, a tela stradalih poslata su na obdukciju u Novi Sad

16.10.2024. 15:15
  • Podeli:
vatrogasci vatra požar-667868bd056c8.webp Foto: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Prema prvim informacijama iz Osnovnog javnog tužilaštva u Senti, sumnja se da je uzrok požara na periferiji Kanjiže u kojem su jutros stradale dve osobe ložiona peć. 

Tačan uzrok nesreće biće utvrđen istragom, a tela stradalih poslata su na obdukciju u Novi Sad. 

U požaru koji je izbio u porodičnoj kući su stradali muškarac (52) i žena (75), a kako Tanjug saznaje reč je o vanbračnim partnerima koji su tu stanovali godinama.

Komšinica stradalih Melinda Panić navodi da je stradala žena bila rodom iz Sente, a muškarac iz Kanjiže. 

"Bili su vanbračni partneri. Ovo nije prvi put da im se dogodio požar u kući, više puta su prethodnih godina dolazili vatrogasci i gasili požar", navodi ona.

Dodaje da stradali nisu bili zaposleni, da su bili lošeg materijalnog stanja i da su ložili svašta.

Požar je izbio jutros oko 6 sati u porodičnoj kući u Dubrovačkoj ulici, na periferiji  Kanjiže. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()