Pet osoba povređeno u sudaru u Ovčarsko-kablarskoj klisuri

U dve saobraćajne nezgode učestvovala su dva putnička i jedno teretno vozilo, a povređeni su zbrinuti u čačansku bolnicu

22.07.2023. 12:55
  • Podeli:
policija srbije mup rs-6409c16731c23.webp Foto: MUP RS

Pet osoba je povređeno u dve saobraćajne nezgode koje su se dogodile kod restorana "Dom" u Ovčar Banji. Povređeni su kolima Hitne pomoći prevezena u Opštu bolnicu u Čačku.

"Na UPS Opšte bolnice primljeno je pet osoba, svi stabilnih vitalnih parametara", potvrdili su iz PR službe čačanske Opšte bolnice.

Kako su naveli, dve muške osobe bile su u putničkom automobilu koje je sletelo sa puta, jedan muškarac je pušten na dalje kućno lečenje lakih telesnih povreda, a za drugog pacijenta  dijagnostika je još u toku.

Tri ženske osobe koje su bile u automobilu koji je udario u kamion imale su lakše telesne povrede i puštene su na kućno lečenje.

Na magistralnom putu u Ovčarsko-kablarskoj klisuri bilo je dužih zadržavanja pa je, u jednom trenutku, zbog udesa formirana kolona duga do pet kilometara.

U Policijskoj upravi u Čačku Tanjugu je ranije potvrđeno da je u saobraćajnoj nesreći u mestu Međuvršje, u Ovčarsko-kablarskoj klisuri, povređeno je pet osoba.

U sudaru su, kako je navedeno, učestvovala dva putnička i jedno teretno vozilo, a povređeni su zbrinuti u čačansku bolnicu.

Na toj deonici puta kratko je bio zastoj, ali se sada saobraćaj odvija normalno. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()