Pljačkao u Tivtu, uhapšen u Srbiji: Sa nožem u ruci upao u kladionicu i odneo skoro 10.000 evra

D. Š. je posle izvršenja krivičnog dela napustio Crnu Goru

13.01.2024. 15:22
  • Podeli:
hapšenje lisice mup srbije (2)-65250267c60a9.webp Foto: MUP Srbije

Pripadnici policije u Tivtu rasvetlili su slučaj razbojništva koji se desio u sportskoj kladionici u ovom gradu 6. decembra prošle godine.

Zbog tog dela krivična prijava podneta je protiv državljanina Srbije D. Š. (36).

"On se sumnjiči da je tog dana ušao u sportsku kladionicu držeći noć i preteći radnici. Otuđio je novac u iznosu od 9.883 evra, nakon čega je pobegao sa lica mesta", potvrđeno je za agenciju RINA, a prenosi Telegraf.rs.

D. Š. je posle izvršenja krivičnog dela napustio Crnu Goru, ali je uhapšen u Republici Srbiji zbog izvršenih krivičnih dela na teritoriji Crne Gore.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()