Podignuta optužnica protiv mladića (22) iz Pančeva: Sumnjiči se za silovanja maloletnice

Njemu se stavlja na teret da je izvršio produženo krivično delo silovanje

11.04.2024. 11:19
  • Podeli:
policija, hapšenje, policajac pixabay-6617aaf8df834.webp Foto: Pixabay

Više javno tužilaštvo u Pančevu je podiglo optužnicu protiv R.P. (22) iz Crvene Crkve, zbog sumnje da maloletnicu pretnjama dva puta prinudio na obljubu. 

Njemu se stavlja na teret da je izvršio produženo krivično delo silovanje za koje je zaprećena kazna zatvora od pet do 15 godina, saopšteno je iz tog tužilaštva. 

Tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenog kazni po zakonu i da ga obaveže na plaćanje troškova krivičnog postupka

Sumnja se da je R.P. u dva navrata u noćnim časovima u junu 2022. godine u ataru Uljme, prinudio na obljubu maloletnicu (16), uputivši njoj i njenoj porodici ozbiljne pretnje.

Ljubiša nije štedeo ni decu: 11 godina od stravičnog masakra u Velikoj Ivanči koji je Srbiju zavio u crno


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()