Poginule Valjevke imale su 23 i 24 godine: Evo kako je došlo do nesreće na putu smrti

Posle sletanja, automobil je udario u betonski propust

29.09.2024. 14:14
  • Podeli:
saobraćajna nesreća ispred naplatna rampe bubanj potok, hitna pomoć - Antonio Ahel ATAImages 30, mart, 2024, Beograd-66f944a18a9bd.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dve devojke stare 23 i 24 godine koje su poginule u stravičnom udesu na putu Valjevo-Šabac nalazile su se u putničkom automobilu "audi A4" kojim je upravljao 22-godišnji muškarac iz Beograda.

Oni su saobraćajnu nesreću doživeli krećući se iz pravca Valjeva ka Koceljevi, na uzbrdici u blagoj krivini u levo u Brankovini. Vozač je, kako se navodi, izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo u kanal s desne strane puta.

Posle sletanja, automobil je udario u betonski propust zbog čega su na licu mesta nastradale devojke iz Valjeva stare 23 i 24 godine, piše Telegraf.rs

Kako navode meštani koji žive u blizini mesta ove užasne tragedije, usred krivine se nalazi klizište i visinska razlika na asfaltu. Na tom "putu smrti" uvedeno je značajnije ograničenje brzine, ali to se izgleda ne poštuje.

"Istina, spustili su ograničenje na 50, ali put je sa tri trake, prilično pregledan i uglavnom se vozi 80+. Klizavo, velika brzina i vozač koji ne poznaje oštećenje asfalta dovodi do gubljenje života svakih godinu dana. Znam dosta i povređenih u istoj krivini, koji su imali sreće kad izlete sa puta da ne pogode betonski propust ili drugi automobil", napisali u meštani.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()