Poginuo radnik kompanije Srbija Ziđin Koper

Nesreća se dogodila na ogranku Topinica

11.04.2023. 09:49
  • Podeli:
policija rs 04 UNA-639cb4bea685c.webp Foto: UNA

Juče oko 1 sat posle ponoći, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, poginuo je radnik I.S. (1982), saopštila je kompanija Srbija Ziđin Koper.

Nesreća se dogodila na ogranku Topinica i rafinacija bakra, na platou gde kamioni prevoze velike topioničke lonce. 

O ovom tragičnom događaju odmah su obavešteni nadležni državni organi, a istraga koja je u toku treba da rasvetli uzrok nesreće.

"Kompanija Srbija Ziđin Koper izražava najdublje saučešće porodici preminulog radnika i pružiće joj svaku vrstu pomoći u ovim teškim trenucima", dodaje se u saopštenju. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()