Policija dobila poziv u vezi sa slučajem Ane Volš: Da li je ovo mesto ključno

U martu je velika porota okruga Norfolk optužila Brajana za ubistvo, dovođenje u zabludu policijske istrage i nepropisno prenošenje ljudskog tela

23.08.2023. 07:54
  • Podeli:
Ana Volš Instagram anawalshe-63bc29b3cd682.webp Foto: Instagram/PrintScreen/anawalshe

Istražitelji su u utorak viđeni kako pretražuju šumovitu oblast pored glavnog auto-puta u mestu Pibodi, u Masačusetstu. 

Kako prenose američki mediji, istraga je povezana sa smrću i nestankom Ane Volš, piše Blic.

"Tim državne policije Masačusetsa obišao je ulicu Burbon u blizini puta nakon što su dva člana zajednice koji nemaju veze sa krivičnim gonjenjem Brajana Volša kontaktirala istražitelje i rekla im da bi to područje "moglo da bude od interesa", rekao je portparol za Okružno tužilaštvo u Norfolku.

On je dodao da detaljna pretraga područja "nije dala ništa novo" u vezi sa slučajem, koji je ranije ove godine izazvao interes javnosti u SAD, prenosi "Boston25njuz".

Suđenje Brajanu Volšu će biti nastavljeno 2. novembra. Bilo je planirano da Brajan ponovo izađe pred sudiju danas, ali do toga neće doći zbog rezultata DNK koji su povezani sa ubistvom.

U martu je velika porota okruga Norfolk optužila Brajana za ubistvo, dovođenje u zabludu policijske istrage i nepropisno prenošenje ljudskog tela.

Tužioci su tvrdili da je Brajan Volš ubio svoju ženu u njihovoj kući u Kohasetu za Novu godinu, raskomadao njeno telo i bacio njene ostatke na više autobuskih stanica. Njihova deca su navodno u to vreme bili kod kuće.

Istražitelji sumnjaju da su Anini odbačeni ostaci možda spaljeni u objektu za smeće. Potraga u utorak usledila je više od osam meseci nakon što su istražitelji pretražili obližnju stanicu za transfer kontejnera, gde su pronađeni testera za metal i krvlju natopljeni tepih za koji se veruje da sadrži biološke dokaze.

Rečeno je da su drugi dokazi prikupljeni iz 10 kesa za smeće koje su odložene u kontejner u stambenom kompleksu majke Brajana Volša.

Neki od tih dokaza uključivali su deo ogrlice koju je Ana nosila, Prada torbicu, karticu vakcine protiv COVID-a sa njenim imenom i druge predmete koji sadrže i Brajanov i Anin DNK.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()