Policija traga za muškarcem iz Bujanovca osumnjičenim za pokušaj ubistva

Tužilaštvo je naložilo da se osumnjičenom nakon pronalaska odredi zadržavanje do 48 sati

24.07.2023. 13:52
  • Podeli:
policija srbije foto mup srbije.jpg Foto: MUP Srbije

Zbog pokušaja ubistva policija traga za osumnjičenim Lj.M. koji je u nedelju nožem teško ranio S.S. u Bijanovcu.

U Moravskoj ulici u Bujanovcu, 23. jula, nakon kraće rasprave, Lj. M ( rođen 1992. godine) nožem je zadao tri uboda S.S. ( rođen 1991. godine) u predelu leve strane grudnog koša, u blizini srca i u predelu levog obraza.

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštava da osumnjičeni za krivično delo ubistvo u pokušaju, Lj. M. nije pronađen na kućnoj adresi i za njim se traga.

Povređeni S.S. je zadobio teške telesne povrede, nakon prve pomoći koja mu je pružena u Bujanovcu, prebačen je u Vranje, a zatim u Klinički centar u Nišu.

Iz Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu navode da je pacijent trenutno stabilnih vitalnih parametara, svestan, komunikativan, samostalno diše, ali zbog povreda koje su ugrožavajuće po život, zahteva stalni nadzor lekara.

Nalazi se u jedinici intezivnog lečenja Klinike za anesteziju.

Tužilaštvo je naložilo da se osumnjičenom nakon pronalaska odredi zadržavanje do 48 sati

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()