Poruke obrisane na dan nestanka: Naložena detaljna forenzička analiza telefona majke Danke Ilić

Navodi se da policija sa njom prolazi kroz svaku informaciju koja stigne, a u vezi je sa istragom nestanka njene ćerke

30.03.2024. 16:53
  • Podeli:
potraga za dankom ilić, policija - 27 mart 2024 - foto MUP Srbije (7)-660433c892123.webp Foto: MUP Srbije

Mobilni telefon Ivane Ilić, majke devojčice Danke Ilić poslat je na veštačenje u sklopu istrage, a neposredno posle nestanka deteta. Prema poslednjim poznatim informacijama, majka je na dan uoči nestanka i na sam dan nestanka Danke obrisala brojne poruke i pozive iz mobilnog telefona.

Tužilaštvo je, uzimajući u obzir činjenicu da je majka poslednja imala kontakt sa devojčicom, naložilo detaljno forenzičko veštačenje njenog telefona.

"Vratiće se sve njene obrisane poruke", rekao je izvor Blica.

Majka Danke Ilić, inače, ponovo je juče u policijskoj stanici u Boru bila saslušavana u vezi sa okolnostima nestanka ćerke.

Kako pišu mediji, policija sa njom prolazi kroz svaku informaciju koja stigne do policije u istrazi nestanka njene ćerke.

Prema nezvaničnim saznanjima, policiji je u poslednja četiri dana stiglo mnogo podataka kroz sistem "Pronađi me" i svaka ta informacija mora biti proverena u cilju pronalaska Danke Ilić.

Razgovori koje majka obavlja sa policijom i veštačenje njenog telefona ne znače da je ona osumnjičena ili okrivljena za bilo šta, već je u pitanju uobičajen pravac istrage, što može dovesti i do toga da ona u potpunosti bude eliminisana iz dalje istrage.

Potraga za devojčicom Dankom Ilić (2) iz Bora, koja je nestala je u utorak u 13.45 u naselju Banjsko Polje, danas je ušla u peti dan, a još nema jasnih informacija o sudbini deteta.

U trenutku nestanka, mala Danka je imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()