Potresno svedočenje prebijenog Srbina: Napala su me trojica drvenim palicama i oteli mi svu ušteđevinu

Najpre je zbrinut u KBC u Gračanici, a potom je upućen u Kosovsku Mitrovicu na dalju dijagnostiku

20.09.2024. 13:40
  • Podeli:
dejan radić, 20 sept 2024 - foto Tanjug Tanjug video TV Most-66ed5ebd86ce1.webp Foto: Tanjug/Tanjug video/TV Most

Dejan Radić, koji je pretučen i opljačkan oko ponoći u svojoj kući u Starom Gracku, rekao je da su ga napala trojica Albanaca naoružana drvenim palicama i da su mu oteli svu ušteđevinu. Kako kaže, vezali su ga, maltretirali i opljačkali.

Prema njegovim rečima, lavež psa ga je upozorio na dolazak nepoznatih ljudi, a kada je izašao ispred kuće, video tri osobe sa drvenim palicama.

"Krenuli su na mene, bacili me dole i udarali. Posle su me uvukli u kuću, vezali me kablom i uzeli mi sve pare, 2.200 evra to što sam imao. Posle, kada su uzeli pare, ostavili su me tako i pobegli“, ispričao je vidno potrešen Radić.

U pomoć mu je, kako kaže, priskočio komšija Zoran Ćirković, koji je pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Najpre je zbrinut u KBC u Gračanici, a potom je upućen u Kosovsku Mitrovicu na dalju dijagnostiku.

Dežurni hirurg u KBC Kosovska Mitrovica Blažo Turković rekao je da je Radiću urađen skener glave zbog povreda koje je zadobio, kontuzivnih povreda glave, hematoma, oteklina usana,  nosa, čela.

Radić je na prijemu, kako kaže, bio veoma uznemiren i uplašen sa vidnim povredama u vidu oteklina i poglavine.

"Pacijent je zadržan kod nas na dalje praćenje što je on izričito odbio zbog porodičnih problema koje ima kući. Insistirao je da se vrati u Gračanicu. CT nalaz će biti kasnije dostupan i očitan da se vidi da li se radi o nekim težim povredama mimo ovih koje su lekari evidentirali“, rekao je Turković.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()