Potvrđeno: Radosavljevića na smrt izujedali vlasnički psi, ne lutalice

Tri psa su izašla iz dvorišta u mestu Velika Ivanča, u opštini Mladenovac, i napala muškarca i ženu koji su tuda prolazili, saopštila je Veterina Beograd

05.01.2023. 09:48
  • Podeli:
Vladan Radosavljević-63b69fabb6961.webp Foto: Youtube/PrintScreen/NOVA S

Tri psa koja su juče na Kosmaju izujedala čoveka koji je nakon toga preminuo bili su vlasnički psi sa jasnim dokazima o vlasništvu, rečeno je Tanjugu u Veterini Beograd.

Šezdesetdvogodišnji muškarac koga su izjudali psi je poznati novinar, medijski analitičar i jedan od osnivača Produkcijske grupe "Mreža" Vladan Radosavljević, a koji je svojevremeno bio i izvršni direktor Medija centra.

Tri psa su nosila ogrlice sa pločicama na kojima su bili ispisani brojevi telefona vlasnika.

Kako je rečeno u Veterini Beograd, tri psa su izašla iz dvorišta kroz otvorenu kapiju u mestu Velika Ivanča, koje pripada gradskoj opštini Mladenovac, i napala muškarca i ženu koji su tuda prolazili.

Radosaljević je nakon napada ubrzo iskrvario i preminuo na licu mesta, i njegovo telo je odvezeno na obdukciju. Njegova supruga je teže povređena, rečeno je ranije Tanjugu iz MUP-a.

Kako je Tanjugu rečeno u Veterini Beograd, jedan od pasa je rase staford terijer, jedan je mešanac staforda i pitbul terijera, a treći mešanac nejasnog porekla.

Sva tri psa se nalaze u karantinu Veterine Beograd.

Pojedini beogradski mediji su objavili da je muškarac koji je stradao novinar, medijski analitičar i jedan od osnivača Produkcijske grupe "Mreža" Vladan Radosavljević.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()