Požar u mlekari u Kragujevcu pod kontrolom: 30 vatrogasaca se borilo sa vatrenom stihijom

Prethodnih dana mlekara nije radila, pa na sreću u njoj nije bilo ljudi.

25.10.2024. 15:04
  • Podeli:
Tan2023-04-1709253957_9 vatrogasci požar zoran žestić-6463206579f9f.webp Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Veliki požar, koji je izbio u privatnoj mlekari "Kuč kompani " u kragujevačkom naselju Vinogradi, stavljen je pod kontrolu i radi se na dogašivanju, potvrdio je za RTS načelnik uprave za vanredne situacije, Zoran Kočović.

U gašenju vatre, koja je izbila oko 12.40 časova i zahvatila oko 1.000 kvadratnih metara pogona mlekare, učestvovalo je 30 vatrogasaca spasilaca sa 13 vozila i četiri vozila gradskih komunalnih preduzeća.

Prethodnih dana mlekara nije radila, pa na sreću u njoj nije bilo ljudi.

Vatrogasci su uspeli da obuzdauju vatru i spreče da se proširi na okolne objekte, jer se mlekara nalazi u gusto naseljenom delu grada.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()