Poznato stanje dečaka (14): Udario ga tramvaj na Novom Beogradu

Završio u operacionoj sali

04.01.2024. 17:51
  • Podeli:
pxl-070322-92372733-photo-miroslav-lelaspixsell-hitna-pomoc.jpg Foto: Pixsell/Miroslav Lelas

Dečaka (14) je danas udario tramvaj na Novom Beogradu u Ulici Jurija Gagarina. Kako su objasnili očevici, dečak je ne vodeći računa o saobraćaju prelazio ulicu, a tramvaj u trenutku nesreće nije mogao da zakoči.

"Jedna gospođa je videla da nosi kapuljaču, možda je imao i slušalice. Nije gledao, prelazio je ulicu i udario ga je tramvaj. Nije mogao da zakoči, već je bilo kasno. Vozilo ga je uhvatilo u korpu koja služi da ako dođe do nesreće, ne prepolovi žrvu od jačine udarca, već se osoba zaglavi u njoj", pojasnio je sagovornik sa lica mesta.

Dečak je prevezen u Urgrentni centar, a kako Telegraf saznaje ima povrede abdomena i glave i u operacionoj je sali.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()