Tragičan kraj drame: Preminula žena koja je autom sletela u Nišavu

Prava drama odigrala se jutros u Nišu

04.08.2023. 08:41
  • Podeli:
Hitna pomoć shutterstock-6464a965a53db.webp Foto: Shutterstock

Žena koja je jutros sletela autom u Nišavu nažalost nije preživela, uprkos naporima lekara da je spasu, potvrđeno je za Telegraf.rs iz Hitne pomoći.

Kako se nezvanično saznaje, žena je izdahnula na putu do bolnice.

Prava drama odigrala se jutros u Nišu.

Na terenu su bili vatrogasci, hitna pomoć i policija koji su učestvovali u spasavanju žene koja je bila bez svesti, a pokušana je i reanimacija.

Podsetimo, kako je Blic naveo, vozilom marke fijat puno upravljala je žena, a nesreća se dogodila jutros oko 7 časova kada je auto sleteo sa kolovoza ispred mosta kod nekadašnjeg Niteksa u Nišavu.

Prema prvim informacijama automobil je idući iz pravca Panteleja ka Delti sleteo s kolovoza i nastavio niz bedem ka Nišavi. Automobil se i prevrnuo, na šta ukazuje i oštećenje na krovu.

"Čuo sam samo kako je jako puklo. Nisam video šta se desilo. Tek kada sam malo kasnije izašao napolju ugledao sam vatrogasce u Nišavi kako otvaraju auto da bi izvukli vozača. Strašno", ispričao je jedan od meštana tog kraja Niša.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()