Preminuo i muž trudnice: Druga žrtva teške nesreće kod Negotina

Sinoć oko 21 sat njihov automobil je sleteo sa kolovoza i udario u objekat pored puta

13.12.2023. 11:34
  • Podeli:
policija srbija mup rs (2)-64fb6fc2051ec.webp Foto: MUP R Srbije

Trudnica (17) poginula je sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći u selu Kobišnica kod Negotina, njen vanbračni suprug S.S. (19), koji je upravljao vozilom, u toku noći je podlegao povredama u bolnici, prenosi Nova.rs.

Sinoć oko 21 sat njihov automobil je sleteo sa kolovoza i udario u objekat pored puta. Trudnica je poginula na licu mesta, a S.S. je odmah hospitalizovan. Lekari su se satima borili za njegov život, ali bezuspešno. Preminuo je posle ponoći.

Telo mlade trudnice i povređenog mladića iz automobila su izvlačili vatrogasci. Kad su izvučeni, lekari su se trudili i da spasu život bebi jer je devojka bila u sedmom mesecu trudnoće, ali nažalost nisu uspeli.

Za sada se sumnja da je uzrok nesreće gubitak kontrole nad vozilom, a Osnovno tužilaštvo u Negotinu naložilo je obdukciju tela sa toksikologijom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()