Pretučen čuvar Opšte bolnice: U Leskovcu uhapšen muškarac osumnjičen za razbojničku krađu

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati

07.07.2024. 16:02
  • Podeli:
mup policija hapšenje-643e99bb6d93a.webp Foto: MUP RS

Pripadnici policije u Leskovcu identifikovali su i uhapsili  M. J. (42) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojnička krađa. 

On je, kako se sumnja, u petak uveče iz dvorišta Opšte bolnice pokušao da ukrade kotur žice, kada ga je primetio noćni čuvar, saopštila je PU u Leskovcu.

Osumnjičeni je oštećenom šezdesetogodišnjem čuvaru, zadao više udaraca rukama i nogama u predelu glave i naneo mu teške telesne povrede.

Osumnjičenom je po ovlašćenju Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()