Pritvor za grupu koja je terala decu da prose po Srbiji, Francuskoj i Nemačkoj

Pritvor im po tom rešenju može trajati najduže 30 dana.

12.10.2023. 16:10
  • Podeli:
hapšenje lisice mup srbije-6524fe734f009.webp Foto: MUP Srbije

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu – Posebno odeljenje za organizovani kriminal je doneo rešenje kojim je prema okrivljenima N.T., Z.M, J.M, N.M. i M.A odredio pritvor, koji im po tom rešenju može trajati najduže 30 dana.

Pritvor je prema okrivljenima N.T, Z.M, J.M, N.M. i M.A. određen iz zakonskih razloga, odnosno usled postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Okrivljenima N.T., Z.M, J.M, N.M. i A.R. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela trgovina ljudima u produženom trajanju u saizvršilaštvu, a okr. M.A. izvršenje krivičnog dela Trgovina ljudima u produženom trajanju pomaganjem.

Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu – Posebno odeljenje za organizovani kriminal, u roku od tri dana od prijema rešenja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()