Priveden osamnaestogodišnjak u Somboru: Izvršen pretres stana

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati

10.05.2023. 17:14
  • Podeli:
policija srbije foto mup srbije.jpg Foto: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su osamnaestogodišnjaka iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sumnja se da je on na jednoj društvenoj mreži pretio da će doći u školu sa automatom, što je i usmeno ponovio.

Policija je, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Somboru, izvršila pretres stana i pronašla osam metaka.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Somboru.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()