Ranjen muškarac (33) u pucnjavi u Gnjilanu

Policija u Gnjilanu je potvrdila da je žrtvi odmah nakon pucnjave ukazana medicinska pomoć

24.12.2023. 20:52
  • Podeli:
Kosovska policija_Severna Mitrovica_policajac_Foto Reuters (1)-63c03584c14ad.webp Foto: Reuters

U pucnjavi koja se danas dogodila u selu Gadiš u opštini Gnjilane jedna osoba je ranjena dok je osumnjičeni uhapšen, potvrdila je Kosovska policija.

Policija u Gnjilanu je potvrdila da je žrtvi odmah nakon pucnjave ukazana medicinska pomoć, piše kosovoonline.

"Danas nešto posle 13 časova dobili smo informaciju da je u selu Gadiš u opštini Gnjilane, vatrenim oružjem povređena 33-godišnja osoba. Žrtvi je ukazana medicinska pomoć u Urgentnom centru Regionalne bolnice u Gnjilanu i prema rečima nadležnog lekara njegov život je van životne opasnosti. U vezi sa ovim slučajem, osumnjičeni je uhapšen, a oduzeto je i oružje za koje se sumnja da je korišćeno u napadu", saopšteno je iz policije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()