Rekorder u broju saobraćajnih prekršaja: Vozač 'audija' za osam minuta 'pogrešio' 12 puta

Vozač (51) iz Beograda kažnjen je sa 360 časova rada u javnom interesu, novčanom kaznom od 160.000 dinara, sa 18 kaznenih poena i 30 dana zabrane upravljanja motornim vozilom

14.09.2022. 13:16
  • Podeli:
audi_vozac_pixabay.jpg Foto: Pixabay

Policija je, na putu Zlatibor-Užice, zaustavila vozača "audija" iz Beograda koji je, za osam minuta, učinio 12 saobraćajnih prekršaja, saopštila je lokalna policija.

U Prekršajnom sudu u Užicu je kažnjen sa 360 časova rada u javnom interesu, novčanom kaznom od 160.000 dinara, sa 18 kaznenih poena i 30 dana zabrane upravljanja motornim vozilom.

Vozač (51) je u utorak, od 16.23 do 16.31h, dva puta pretekao kolonu vozila na putu gde je puna linija, a osam puta druga vozila na zabranjenim mestima.

Jednom je pretekao kolonu vozila preko isprekidane linije, a prekoračio je brzinu vozeći 125 kilometara na čas na mestu gde je ograničenje 70, saopštila je Policijska uprava Užice.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()