Sam "pomogao" da ga uhapse: Udario u policijski automobil u Kačarevu, pa mu pronašli drogu u kući

Pritvor mu je određen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke

01.02.2024. 20:12
  • Podeli:
pritvor hapšenje policija mup rs-6409913e9ae63.webp Foto: MUP RS

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Pančevu sud je odredio  pritvor do 30 dana J. M. (37) iz Kačareva, osumnjičenom da je automobilom udario policijska kola u kojima je bio policajac, nakon čega je u njegovoj kući pronađena droga.

Pritvor mu je određen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.

On se sumnjiči da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je 30. januara oko 14 časova u Kačarevu, u kući u kojoj živi, neovlašćeno radi prodaje držao 1.054 grama amfetamina, 44 grama neto marihuane, 4 grama kokaina i digitalnu vagicu za precizno merenje sa tragovima kokaina.

Tereti se i da je istog dana u 12.30 časova u Ulici JNA napao službeno lice u vršenju poslova javne bezbednosti tako što je pre vršenja pregleda osumnjičenog i putničkog vozila kojim je prethodno upravljao, naglo startovao svoje vozilo, udario i oštetio službeno vozilo Policijske uprave u Pančevu dok se jedan policijski službenik nalazio u vozilu, a drugi izvan vozila.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()