Saobraćajna nesreća u Aleksincu: Četiri osobe povređene, devojka (19) prebačena u UKC Niš

Vozač automobila sledteo sa kolovoza i udario u stub

24.10.2024. 11:15
  • Podeli:
srpska policija foto mup srbije-666af76d0d49a.webp Foto: MUP Srbije

Četiri osobe su povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros u Aleksincu.

Kako se saznaje, udes je izazvao muškarac koji je upravljajući vozilom “opel” niških registarskih tablica u 5.15 sati u Ulici Lele Popović iz još neutvrđenih razloga, sleteo sa kolovoza i udario u stub električne rasvete.

Vozač je prošao bez povreda, dok su muškarac star 20 godina, jedan šesnaestogodišnjak i dvadesetogodišnja devojka koji su bili putnici u vozilu, zbrinuti u Opštoj bolnici u Aleksincu. 

Njihova devetnaestogodišnja saputnica sa nešto ozbiljnijim povredama upućena je na dalje lečenje u niški Univerzitetski klinički centar.

Policija je obavila uviđaj zbog čega se saobraćaj odvijao usporeno do 6.30 sati. Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu, prenosi Nova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()