Saslušan Milojević u tužilaštvu u Zaječaru: Šta je tužiocu rekao osumnjičeni za ubistvo babe, dede i oca

Milojević se sumnjiči da je 6. juna u porodičnoj kući u Knjaževcu lovačkim karabinom ubio svog oca Predraga, dedu Miloša i babu Sarajevku

14.06.2024. 16:34
  • Podeli:
aleksa milojević zoran milić tanjug (2)-666c29ef4da77.webp Foto: Zoran Milić Tanjug

Aleksa Milojević (22), osumnjičen da je ubio oca, dedu i babu priznao je danas na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru izvršenje krivičnog dela, navodeći da je kritičnom prilikom imao "prekid svesti".

„Osumnjičenom se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela teško ubistvo. On je na saslušanju izjavio da se samog događaja ne seća, da je imao „prekid svesti“. Njemu je određen pritvor po rešenju Višeg suda u Zaječaru“, navode u VJT Zaječar.

Osumnjičeni Aleksa Milojević će, navodno, biti upućen na psihijatrijsko veštačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

Prema saznanjima Blica, Aleksa je danas na saslušanju svoju odbranu dao u prisustvu branioca po službenoj dužnosti kojeg mu je tužilaštvo postavilo od trenutka njegovog zadržavanja.

Da podsetimo, on se sumnjiči da je 6. juna u porodičnoj kući u Knjaževcu lovačkim karabinom ubio svog oca Predraga, dedu Miloša i babu Sarajevku.

Karabin je bio u legalnom posedu njegovog dede kojeg je ubio, piše Blic.

Osumnjičenog za trostruko ubistvo u Knjaževcu ispred zgrade Tužilaštva sačekala je majka sa kojom godinama nije bio u kontaktu.

Ona je u suzama vikala sinu da izdrži, da ga voli najviše na svetu i da su svi uz njega.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()