Saslušan osumnjičeni za nasilničko ponašanje ispred zgrade MDULS

Mladić će se u daljem toku postupka braniti sa slobode

29.12.2023. 15:36
  • Podeli:
protest mduls UNA-658eba07b4117.webp Foto: UNA

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Dušan T. M. (23) zbog sumnje da je 25. decembra 2023. godine tokom protesta ispred zgrade Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave u Birčaninovoj ulici s leđa rukom udario u predelu glave zaposlenog u tom ministarstvu koji je pokušavao da izađe iz zgrade sa svojim kolegama.

Osumnjičeni je na saslušanju negirao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret - Nasilnično ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu, saopštilo je Više javno tužilaštvo.

Posle saslušanja tužilaštvo je Dušanu T. M, koji je neosuđivan, ukinulo zadržavanje i on će se u daljem toku postupka braniti sa slobode.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()