Saslušan osumnjičeni za nesreću na Bulevaru: Muškarac se izjasnio da nije kriv za smrt pešaka

Mladić je naleteo audijem na mladića i devojku na pešačkom prelazu, od čega je mladić pešak na mestu preminuo

09.12.2022. 15:15
  • Podeli:
hitna pomoć nesreća instagram 192rs-639342d016ac5.webp Foto: Instagram 192rs

Matija N. (23), osumnjičen da je u sredu uveče na Bulevaru kralja Aleksandra svojim vozilom "audi" na pešačkom prelazu naleteo na Mihajila Lečića (26), koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, na današnjem saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu je izjavio da nije kriv.

"Nakon saslušanja, postupajući zamenik Prvog OJT je podneo predlog sudu da se prema osumnjičenom odredi pritvor jer postoje okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi uticati na svedoke  i zbog okolnosti koje ukazuju da bi mogao ponoviti krivično delo",navodi se u saopštenju Tužilaštva.

U daljem toku postupka biće ispitana svedok oštećena, svedoci očevici, nakon obudukcije izvršiće se sudsko-medicinsko i saobraćajno veštačenje, te preduzeti eventualno druge dokazne radnje potrebne za donošenje konačne odluke o daljem postupanju tužilaštva.

Prema navodima krivične prijave osumnjičeni  je krivično delo koje mu je stavljeno na teret učinio na taj način što je upravljajući putničkim vozilom marke "audi" i krećući se Bulevarom kralja Aleksandra, na obeleženom pešačkom prelazu udario oštećenu Mihajila i njegovu verenicu,  koja je zadobila teške telesne povrede.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()