Smrt u bazenu: Šta je otkrila obdukcija tela žene koja je nađena mrtva u spa centru u Zemunu

Obdukcija tela pokazala je da se žena udavila i da nema tragova nasilne smrti

07.10.2024. 11:09
  • Podeli:
bazen shutterstock-6703a53a6540a.webp Foto: Shutterstock

Telo žene A. K. (39) izvučeno je 4. oktobra iz bazena jednog privatnog hotela u Zemunu, gde je bila gost sa dvoje svojih prijatelja i uživala u spa centru. Tužilaštvo je, nakon uviđaja, naložilo obdukciju, koja je završena.

Obdukcija tela pokazala je da se žena udavila i da nema tragova nasilne smrti.

Podsećamo, prijatelji su A. K. ostavili samu, a kad su se vratili primetili su da pluta i da ne daje znake života. Sa radnicima hotela pokušali su da je reanimiraju, ali nisu uspeli, a ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt.

Prema rečima svedoka, žena je pre ulaska u bazen konzumirala alkohol, pa je naređena i toksikološka analiza, piše Telegraf.

A. K. je imala dvojno državljanstvo, hrvatsko i srpsko, prenosi Telegraf.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()