Srbi na Kosmetu opet na meti: Obijena i opljačkana kuća Milivoja Joksimovića kod Lipljana

Prošle nedelje je u Lepini, na samo kilometar od Radeva, opljačkana kuća porodice Živković

09.03.2024. 16:14
  • Podeli:
takozvana kosovska policija, zvečan, 3 okt 2023 - profimedia-65675f7aac848.webp Foto: Profimedia

Nepoznati počinioci obili su i opljačkali kuću Milivoja Joksimovića iz Radeva, kod Lipljana na Kosovu i Metohiji, a slučaj je prijavljen takozvanoj kosovskoj policiji koja je izvršila uviđaj.

Lopovi su obili vrata, napravili premetačinu i odneli električni alat, a nije poznato šta je od ostalih stvari u kući odneto, zbog nereda koji su pljačkaši napravili, saopštila je za Kosovo onlajn Joksimovićeva kćerka Snežana Dekić.

U trenutku pljačke nikoga nije bilo u kući, jer se Joksimović zbog bolesti nalazi kod svoje kćerke u Livađu.

Da je kuća obijena primetila je Milivojeva ćerka kada je došla u Radevo zbog Zadušnica.

Prošle nedelje je u Lepini, na samo kilometar od Radeva, opljačkana kuća porodice Živković, podseća Kosovo onlajn.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()