Srbin (50) ubio partnerku u Italiji, nakon ubistva pobegao u crkvu

Teško ubistvo dogodilo se u prihvatnom centru za migrante u oblasti Kaljari u Italiji

06.11.2022. 19:13
  • Podeli:
italijanska policija karabinjeri pixabay-1667758313499.webp Foto: Pixabay

Stevan Šajn (50) ubio je danas svoju partnerku Slobodanku Metušev (48), potom je pobegao sa nožem kojim je izvršio ubistvo sa mesta ubistva i sklonio se u crkvu, gde se u tom trenutku služila misa za poginule u ratu.

Kako pišu italijanski mediji i ubica i žrtva su srpske nacionalnosti.

Stevan se nakon ubistva predao karabinjerima koje je sreo na ulici. Incident se dogodio oko 12 časova u gradu Kapotera.

Policiju su pozvali komšije para, kada su oko 12.30 časova čule vriske. Pored policije na licu mesta je došla i hitna pomoć ali nesrećnoj ženi nije bilo spasa. Ona je navodno zadobila višestruke ubode nožem po telu, prenosi Nova S.

Stevan je navodno priznao zločin i sada se nalazi u zatvoru.

Gradonačelnik Beniamino Garau izrazio je bol zbog tragičnog događaja na svom Fejsbuk profilu. On je navodno prisustvovao misi kada je Srbin uhapšen zbog ubistva.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()