Srbin stradao na letovanju u Grčkoj: Supruga ga izvukla onesvešćenog iz vode

Nesrećnom čoveku nije bilo spasa

11.08.2023. 15:04
  • Podeli:
profimedia-0641643545 grčka hitna pomoć-64b4f34d51685.webp Foto: Profimedia

Državljanin Srbije preminuo je tokom letovanja u Neos Marmarasu na Halkidikiju.

Mrtav muškarac izvučen je iz mora u Neos Marmarasu na Halkidikiju, a reč je o državljaninu Srbije kojeg je iz vode, onesvešćenog, izvukla supruga.

Muškarac je prebačen u Dom zdravlja Agios Nikolaos, gde je konstatovana smrt, a obdukciju tela će obaviti Forenzičko-patološka laboratorija.

Preliminarni uviđaj sprovodi 3. lučko odeljenje Neos Marmarasa Lučke uprave Jerisos, navodi "Prototema".

Podsetimo, prethodno je u Nikiti, na Sitoniji, srpski državljanin doživeo srčani udar dok se sa porodicom igrao u vodi, prenosi Informer.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()